Biografi for: Lorentze Caroline Klæbel

Klæbel efterslægt III.F.6.
FT 1885 er hun 10 år og bor med familien i Saxogade 23, Kbh.
Konfirmationen ikke fundet i Fr.berg eller Matthæus sogne.
Efter skilsmissen flyttede hun til Brønshøj og senere til Dalgas Boulevard sammen med sin datter Margi, der ca. 14 år gammel havde fået leddegigt og måtte bruge rullestol.

Orlas' søn Ebbe # 3620 skriver (2009) følgende om Lorentze og datteren Margi:
"For mig står min farmor som den trygge bastion i min barndom. Der var stille i hjemmet på Dalgas Boulevard i København. Det duftede af soliditet, uforanderlighed, tunge møbler, solstriber ind gennem gardinerne, som dækkede det meste af vinduerne. Man råbte ikke op. Lavede ingen støj. (tænk på i dag!!). Men det var et rart sted.
Og så passede min farmor min faster, Orlas søster Margi. Faster Margi var lænket til en rullestol en stor del af sit liv og i al den tid, jeg kendte hende. Svært gigtplaget, krogede, vanskabte fingre. Og et menneske, der har haft - formentlig uden at hun vidste det - en meget stor indflydelse på mig. Hun var altid blid. Hørte altid stille efter. Og var altid vidende om, hvad der foregik "ude i verden". Formentlig gennem avislæsning og radioen, da hun sjældent kom udenfor de trygge rammer, som lejligheden var. Hvis jeg fik skæld ud af min mor (og det hændte jo i de dage) så hun altid blidt på mig - med et blik, som tydeligt sagde: jeg forstår dig."

.